Categories
Nieuwsberichten

Veelbelovende Ring Harbour moet luxe stad worden

Veelbelovende Ring Harbour moet luxe stad worden - Ring Harbour

GFC Nieuws

Veelbelovende Ring Harbour moet luxe stad worden

Het Ring Harbour project lijkt een veelbelovend particulier initiatief om een tweede luxe stad in een stad te bouwen.

Ring Harbour begint aan de Ringweg-Noord, en loopt tot aan de Atlantische Oceaan. Het project beslaat in totaal een gebied van 115 hectare dat in verschillende fases uitgevoerd zal worden.

Een ‘tweede Ringweg’ moet de Nieuw Charlesburg, dwars door de Ring Harbour, verbinden met de Henri Fernandesweg (Weg Naar Zee).

Met ruim 115 hectaren ter beschikking, wordt er een onderverdeling gemaakt in verschillende zones voor onder andere residentie en industrie.

Er is tot nu toe een NV opgericht die speciaal over dit project zal handelen. De eerste delen grond moeten dit jaar al bouwrijp gemaakt zijn.

De prijs per vierkante meter is nog een mysterie en afhankelijk van vele factoren; desalniettemin wordt het project openbaar en toegankelijk voor alle burgers; met of zonder grond.

Gisteren werd er door de TABTO Group N.V. en de projectontwikkelaar Terzol Vastgoed N.V., een bijeenkomst met de pers georganiseerd met betrekking tot haar nieuwe en indrukwekkende project dat in ontwikkeling is.

Joel Terzol, directeur van Terzol Vastgoed, tevens de initiatiefnemer van Ring Harbour, heeft door zijn vele jaren ervaring in het vastgoed, zijn weg in de projectontwikkeling kunnen vinden.

De focus van het project wordt momenteel gelegd op de ontwikkeling van de eerste 35 hectare met bepaalde bestemmingen.

Ring Harbour Company Logo - Paramaribo, Suriname

Contact

Ring Harbour NV
Soekroedamlaan 69
Paramaribo
Suriname


+597 550 575


[email protected]

Newsletter

Sign up to our newsletter!